NYTT: GRATIS OPPSKRIFTER

GRATIS OPPSKRIFTER

Jeg har ommøblert litt på hjemmesiden for å lage plass til gratis oppskrifter.
Under en ny kategori, som heter  4 – OPPSKRIFTER, finner du derfor nå oppskrifter du fritt kan benytte deg av :-)

Fordi jeg ikke uten videre kan publisere oppskrifter på design jeg har laget for kundene mine, blir dette en samling av oppskrifter som allerede er lagt tilgjengelig på nett av den enkelte garnleverandør.

I tillegg finner du også en og annen oppskrift som ikke er publisert i noen katalog.

Flere oppskrifter vil komme etter hvert…

KLIKK PÅ ET AV BILDENE UNDER for å se beskrivelse av designet. Du får samtidig mulighet til å laste ned oppskrift.
De samme oppskriftene finner du også under kategori 4 – OPPSKRIFTER.

.

Foto: Coats Expotex og privat.

3 Responses to “NYTT: GRATIS OPPSKRIFTER”

 1. Erna Andersen says:

  I april kjøpte eg Familien håndarbeid. Der var bilde og oppskrift på tunika og genser med tverrstrikket midtstykke. Genseren vil eg gjerne strikka, men det viser seg at oppskrift på ermer og midtstykke manglar. Har gjentatte ganger prøvd å få kontakt med Familien, utan å lukkast. Så no set eg min lit til at du kan hjelpa meg. Genseren har fullstendig fests seg på netthinna, så eg MÅ berre strikka den!

  Mvh. Erna Andersen

 2. benterovik says:

  Hei Erna,
  Så hyggelig at du ble begeistret for genseren :-)
  Dette skal vi nok få ordnet opp i – jeg har kontaktet Familien og venter på tilbakemelding.
  Du hører fra meg når jeg vet noe mer!

 3. Televimsen says:

  Linken til oppskrift på den tunikaen. Bilde 1 er død virker det som.


Leave a Reply

Copyright © 2022 Bente Presterud Design. Webdesign: Senson