Bokslipp

ENDELIG ER BOKA UTE!

Onsdag 2. juni var det bokslipp på Rodeløkken Kafe på Bygdøy – med presse og garnforhandlere tilstede.

“Flora” er resultatet av designsamarbeidet mellom Finn Schjøll, Rauma Ullvarefabrikk og meg. Les mer om konseptet her.
Finn har stått for hovedide, mens jeg har videreutviklet, designet, skrevet oppskrifter, strikket, heklet, klippet, sydd, brodert, og vært med på fotografering.
Med andre ord ganske omfattende  – og utrolig morsomt!!

Dagen for bokslippet bød på strålende sol i nydelige omgivelser.

Jeg skrev mine aller første autografer (en merkelig opplevelse), fikk mange positive tilbakemeldinger, og møtte mange flotte mennesker. Jeg traff blant annet igjen søte Sylvia fra Porsgrunn (der jeg var på Strikkekafe for en stund siden),  som var der sammen med to kollegaer. Er det nødvendig å si at det ble en hyggelig dag?

Nå gjenstår det bare å se hvordan boka blir mottatt av strikkende og heklende sjeler – SPENNENDE :)

Under ser du noen små smakebiter både fra onsdagens bokslipp, og fra selve boka. Se her for tidligere smakebiter, eller her for video fra Gave & Interiør, der konseptet ble presentert i slutten av januar.

Foto: Rauma v/Hanne Stensvold, og privat

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

One Response to “Bokslipp”

  1. Sylvia says:

    Heisann Bente
    Takk for sist. Det var så hyggelig å treffe deg igjen på denne flotte dagen. Var det du som hadde bestillt finværet?
    (jeg ser så rar ut på bildet…..hva har skjedd, hi hi….)
    Jeg har ikke rukket å se ordentlig i boken enda, siden det har gått i ett siden da…..Kom tilbake fra København i ettermiddag. Men i morgen skal jeg ta en skikkelig gjennomgang og se hva jeg skal lage fremover………


Leave a Reply

Copyright © 2021 Bente Presterud Design. Webdesign: Senson