STRIKKEKAFE i PORSGRUNN

ONSDAG 14. APRIL BESØKER JEG HUSFLIDEN I PORSGRUNN
Du er selvfølgelig hjertelig velkommen!

Husfliden i Porsgrunn arrangerer jevnlige strikkekvelder, og denne gangen har de invitert meg på besøk for å være en del av opplegget.

Det blir litt av hvert på programmet:

PRESENTASJON
Lysbildeserie med et utvalg av designene mine

FRA IDE TIL FERDIG PLAGG
Et mini-foredrag om designprosessen slik den er for meg. Jeg snakker litt om inspirasjonskilder, tegninger, prøvelapper, oppskrifter – og det som hører designprosessen til….

FLORA NORVEGICA
En liten sniktitt på Flora norvegica-konseptet, designene jeg har laget i samarbeid med Finn Schjøll og Rauma Ullvarefabrikk. Jeg har med bilder og modeller, og skal vise hvordan man lager de søte maurene.
Oppskriftsheftet kommer i butikken om noen få strakser…. :-)

VESKEOPPPSKRIFTER
Jeg tar dessuten med meg et par veskedesign: en heklet, sølvfarget liten sak til selskapsbruk (er for øvrig presentert på hjemmesiden min – her), og en strikket og tovet, fargeglad skulderveske til litt mer hverdagsbruk. Og de som kommer får oppskriftene, om de vil.

Sees vi. eller…? :-)

ONSDAG 14. april kl. 18.30
HUSFLIDEN i Posrsgrunn
Storgata 96, 3921 Porsgrunn
tlf 35 55 44 74

www.norskflid.no/porsgrunn/

Skroll til toppen