Tilbakeblikk 1

Tags

, , , , ,

Da jeg jobbet i Allers som hobby- og håndarbeidsansvarlig journalist, hendte det jeg laget saker helt fra bunnen av: Designet, laget eller fikk laget opp, skrev oppskrift, og administrerte foto-shoot med stylist, fotograf og modell. Kjempegøy!

Denne fleecekåpen er et eksempel på dette. Jeg har sydd den i to varianter, en sprelsk og en litt mer dempet. Bolen er faktisk sirkelrund, slik at sirkelens ytterkanter også er kåpas ytterkanter. Ermene er “rør” som er sydd inn i sirkelen.  Kanter og lommer er heklet i tykt garn. Det samme er et stort, sirkelrundt motiv som er plassert midt på ryggen – dette er ikke synlig på bildene som vises her.

Kåpene var avbildet i Allers 41 i 2006. Jeg husker jeg var kjempefornøyd med dem da jeg laget dem, og jeg kjenner jeg blir glad av å se på dem i dag også :-)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Rohny Kristensen

One Response to “Tilbakeblikk 1”

  1. Sylvia says:

    2 like kåper, men så forskjellige. Skal si farger har mye å si, altså. Måten de er laget på bruker Du store Alpakka til noen av sone modeller også(har sett de i ferdigstrikk) og jeg har en oppskrift på en jakke laget slik, i boken til Annette danielsen. Morsom måte å kreere noe på.
    Jeg gleder meg til vårheftet du var med på å lage sammen med Finn Schøll, kommer. Tror det blir årets hit, jeg, Bente.


Leave a Reply

Copyright © 2022 Bente Presterud Design. Webdesign: Senson