KOMMER SNART på GAVE- og INTERIØRmessa

NY KOLLEKSJON FOR RAUMA, I SAMARBEID MED FINN SCHJØLL

Om et par uker er det Gave- og Interiørmesse på Lillestrøm. Da presenteres et nytt, stort konsept som jeg har vært designer for, sammen med denne frodige, flotte mannen :-)

FinnSDet handler om en stor kolleksjon for Rauma.  Finn Schjøll har hatt hovedideen – jeg har formgitt den og satt den ut i livet. Konseptet, med hovedvekt på interiør, har blitt en litt annerledes kolleksjon, med utrolig mange variasjonsmuligheter.
Jeg er skrekkelig spent på hvordan den blir mottatt av butikkene og de som strikker og hekler.

Det hele ble fotografert for katalog på tirsdag. Jeg var med og hadde hovedansvaret på location. Kanskje det kommer en liten smakebit etter hvert?

Les mer om Finn Schjøll og designkonseptet her

Skal du på messa, er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å ta en tur innom standen!
Vi holder til i inspirasjonsgata, midt mellom inngangene til hall B og C. Jeg kommer antakelig til å være der noen timer hver dag… og håper at så mange som mulig tar turen innom for å mene og synse og forhåpentligvis la seg inspirere av det vi har laget

Sees vi, eller?

2 Responses to “KOMMER SNART på GAVE- og INTERIØRmessa”

 1. Sylvia says:

  Hei Bente
  Så hyggelig å se deg “live” og hilse på deg, selv om det kun ble et lite minutt!
  Standen deres var kjempefin og veldig spennende, og jeg fikk lurt meg til å ta et kjappt bilde, ved siden av fotogtrafen som holdt på.
  Det var veldig livlig hos dere, og jeg regner med at du er sliten, men fornøyd?
  Jeg gleder meg til heftet kommer i butikken. Jeg lover å selge masse garn og hefter ;) når det er her.

 2. benterovik says:

  Hei Sylvia!
  VELDIG hyggelig å hilse på deg også! Morsomt å høre stemmen din, og å se deg “in person” – “live”, som du sier :-)
  Siden det ble en mikrovisitt, fikk jeg jo ikke vist deg rundt på standen. Men jeg kommer til å legge inn bilder her på hjemmesiden, så da får du kanskje et visst inntrykk allikevel?
  Jeg er litt småsliten etter messen, men det var jo kjempegøy å treffe så mange hyggelige mennesker, og få så mange positiv tilbakemeldinger.
  Det blir en bok eller et oppskriftshefte etter hvert, forhåpentligvis tidlig i vår? Godt å vite at det er en entusiast der ute som vil kjempe for å få tingene ut til de som strikker :-)


Leave a Reply

Copyright © 2022 Bente Presterud Design. Webdesign: Senson