Strikkede festdrakter for barn

StakkLivBrosje

Disse Jentestrømperfestdraktene ble jeg ganske fornøyd med!
Laget dem for Rauma for en stund siden, og var så heldig å også få bruke dem i Allers Julemagasin.
Draktene er ganske sammensatte, Kronedet skal både strikkes, toves, hekles og broderes, og selv om hver operasjon i seg selv er ganske enkel, er det å lage alle plaggene et tidkrevende prosjekt. Fordelen er at de fleste delene kan fungere for seg selv: Jentestakken klarer seg uten jakke, det samme gjør guttebuksa. Strømpene er fine, små julegaver, og tilbehøret i «gull» kan brukes til hvilken som helst festdrakt.

Å hekle brosjer, knapper, belteplater og krone er noe litt nytt. Har hatt tanken om heklede brosjer i hodet veldig lenge, og her har idéen endelig kommet til uttrykk. Jente og guttMorsomt, raskt, og et rimelig alternativ til ekte vare…

JentestakkGuttGuttestrømperFoto: Rauma

Skroll til toppen