Miniturné på Sørlandet

I vår var jeg på besøk hos Rauma Ullvarefabrikk, en av garnleverandørene som jeg designer for.

Der presenterte jeg meg for Norsk Flid-forhandlere fra hele Norge. Blant annet traff jeg Katrin og Inger Lise fra Kristiansand og Mandal. De inviterte meg like gjerne på besøk, og tirsdag pakket jeg kofferten og reiste nedover.

FØRSTE STOPP: KRISTIANSAND

Inger Lise og Katrin

Det regnet vannrett, og paraplyen min vrengte seg i ett Engasjerte gjesterde få meterne fra hotellet til Flid-butikken.

KOMMER DET NOEN?
Vi var spente på om noen orket å ta turen ut i det sure været, men allerede godt før klokka 6 var det en pen liten kø utenfor butikken. Etter hvert var det fullt hus – kjempehyggelig!

HVA SKJER?
Lokalene var rigget og tilrettelagt for kvelden, og programmet bestod av presentasjon av nyheter, enkel bevertning, shopping til rabatterte priser og loddtrekning (alle gjestene fikk et lodd ved ankomst).

Mitt bidrag var en lysbildefremvisning og et kort foredrag.En glad gjest

LYSBILDESERIE
Bildene jeg viste var av de designene jeg har gjort for Rauma. Vi hadde sørget for at en god del av modellene var sendt til butikken, sånn at de som ønsket det kunne ta en nærmere titt på de faktiske plaggene. En ting er å titte på bilder, men det gir noe ekstra når du kan se og kjenne på…..

FOREDRAG
Foredraget hadde arbeidstittel «Fra idé til ferdig plagg».  Jeg snakket litt om idéer, inspirasjon og gangen i det å lage et design. En beskrivelse av mye av det jeg gjør i hverdagen, rett og slett.

Det virket som om gjestene hadde en fin kveld. Det var morsomt å møte en så fin gjeng med engasjerte håndarbeidselskende kreative damer!

NESTE STOPP: MANDAL

Hilde Marie RøklandVæret var et ganske annet denne kvelden. Allikevel – alltid spennende å se hvor mange som dukker opp! Det ble trangt om plassen denne kvelden også, men med stoler fra nabolaget Lysbilderserieble det sitteplass til alle.

PROGRAMMET
var det samme som i Kristiansand. Jeg var litt mindre nervøs enn kvelden før (er ikke SÅ vant til å snakke foran mange mennesker), og brukte ikke fullt så mange krefter på å være spent (les: nervøs) på forhånd :-)

HYGGELIGE FOLK!
Jeg snakket mye med mange flotte damer i løpet av kvelden. Veldig morsomt å høre direkte fra dem som strikker og hekler. Ikke ofte jeg får anledningen til å høre hva sluttbrukeren tenker. For meg er det utrolig nyttig å høre hva de liker, hva de kunne ønske seg annerledes og så videre.

Jeg tar med meg mange flotte opplevelser hjem fra disse to intense, morsomme kveldene. En STOR TAKK til Katrin, Hilde og Inger Lise for at de inviterte meg på besøk :-)

Fargeglad gjest

Hilde Marie

Festdrakter

Skroll til toppen