6. – 7. oktober: Besøk i Kristiansand og Mandal

TIRSDAG 6. OG ONSDAG 7. OKTOBER BESØKER JEG HUSFLIDEN I KRISTIANSAND OG MANDAL
Du er selvfølgelig hjertelig velkommen!

Husfliden i Kristiansand og Mandal arrangerer jevnlige strikkekvelder, og denne gangen har de invitert meg på besøk for å være en del av opplegget.

DET BLIR SPENNENDE!

Jeg skal blant annet vise lysbilder av strikke- og hekledesign jeg har laget for Rauma Ullvare. Og så skal jeg snakke litt om designprosessen sånn den er for meg – «Fra idé til ferdig plagg» er arbeidstittelen.

Jeg tar dessuten med meg et par hittil upubliserte veskedesign: en heklet, sølvfarget liten sak til selskapsbruk, og en strikket og tovet, fargeglad skulderveske til litt mer hverdagsbruk. Og de som kommer får oppskriftene, om de vil.

TIRSDAG 6. oktober kl. 18.00
HUSFLIDEN i Kristiansand
Markens gate 31 B, 4611 Kristiansan
tlf 38 07 06 55

ONSDAG 7. oktober kl 18.00
VESTAGDER HUSFLID i Mandal
Store Elvegate 27, 4514 Mandal
tlf 38 27 29 00
Skroll til toppen