6. – 7. oktober: Besøk i Kristiansand og Mandal

TIRSDAG 6. OG ONSDAG 7. OKTOBER BESØKER JEG HUSFLIDEN I KRISTIANSAND OG MANDAL
Du er selvfølgelig hjertelig velkommen!

Husfliden i Kristiansand og Mandal arrangerer jevnlige strikkekvelder, og denne gangen har de invitert meg på besøk for å være en del av opplegget.

DET BLIR SPENNENDE!

Jeg skal blant annet vise lysbilder av strikke- og hekledesign jeg har laget for Rauma Ullvare. Og så skal jeg snakke litt om designprosessen sånn den er for meg – “Fra idé til ferdig plagg” er arbeidstittelen.

Jeg tar dessuten med meg et par hittil upubliserte veskedesign: en heklet, sølvfarget liten sak til selskapsbruk, og en strikket og tovet, fargeglad skulderveske til litt mer hverdagsbruk. Og de som kommer får oppskriftene, om de vil.

TIRSDAG 6. oktober kl. 18.00
HUSFLIDEN i Kristiansand
Markens gate 31 B, 4611 Kristiansan
tlf 38 07 06 55

ONSDAG 7. oktober kl 18.00
VESTAGDER HUSFLID i Mandal
Store Elvegate 27, 4514 Mandal
tlf 38 27 29 00

2 Responses to “6. – 7. oktober: Besøk i Kristiansand og Mandal”

 1. Else Marie Lund says:

  Hei, igjen! Jeg vil takke deg for en hyggelig kveld på Husfliden I Kristiansand. Det er alltid interessant å høre hvordan en designer jobber.Da jeg satt og lyttet til ditt foredrag og så din presentasjon på skjermen, tenkte jeg for meg selv at det var en slik utdanning jeg også burde hatt. Min mor var syerske av yrke; hun sydde kjoler for en forretning i Trondheim. Dessverre hadde jeg ingen interesse for design og søm den gangen. Det ble læreryrket med 1 års studium på Notodden med tekstil. Norske designere den gang var det få av. Per Spook og Ferdinand Finne var den gang kjente navn innen moteverdenen. Personlig møtte jeg Bady Bachelohr i Son. Hun strikket, og jeg ble så betatt av hennes arbeider at jeg bestilte min bryllupskjole hos henne. Ja, det var den gang. I dag er pensjonist, har mye tid til å jobbe med vev, strikking og hekling. Et slikt treff som vi hadde på Husfliden, er med å berike min hverdag. Jeg ønsker deg lykke til videre med ditt arbeid!
  Hilsen Else Marie Lund

 2. benterovik says:

  Hei, Else Marie!

  Tusen takk for hyggelig mail – jeg ble både glad og rørt over ordene dine!
  Jeg synes det var så fint å treffe dere alle sammen, og jeg føler meg ekstra heldig når jeg får tilbakemeldinger som den du har sendt meg – Tusen takk igjen!

  Varme tanker fra Bente


Leave a Reply

Copyright © 2022 Bente Presterud Design. Webdesign: Senson